Erisbourne városa szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Erisbourne városa szerepjáték

Erisbourne városa fórum alapú ingyenes szerepjáték vámpírokkal, likantrópokkal és emberekkel!

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Legutóbbi témák
» EOF - Empire of Fantasy
Nitia Forgeur  EmptyCsüt. Aug. 01, 2013 7:25 pm by Vendég

» Vampire Knight - Revolution
Nitia Forgeur  EmptySzer. Júl. 31, 2013 1:09 am by Vendég

» Roarke von Tessel véres emlékiratai
Nitia Forgeur  EmptyKedd Júl. 30, 2013 8:57 am by Nathaniel Alcard

» Folyópart
Nitia Forgeur  EmptyHétf. Júl. 29, 2013 4:30 am by Nathaniel Alcard

» Rendőrfőkapitányság
Nitia Forgeur  EmptySzer. Júl. 24, 2013 5:20 am by Liz Carter

» Ring of Fire - Sailor Rose
Nitia Forgeur  EmptySzer. Júl. 24, 2013 4:46 am by Loki

» Karakter-bekérő
Nitia Forgeur  EmptyKedd Júl. 23, 2013 6:52 am by I. D. Wadlington

» Miami
Nitia Forgeur  EmptyVas. Júl. 21, 2013 10:49 pm by Morria

» Szörnyek Világa
Nitia Forgeur  EmptyCsüt. Júl. 18, 2013 7:14 pm by I. D. Wadlington

Kiemelt társoldalaink
Nitia Forgeur  2z4i7av
Top posting users this month
No user
Top posters
Calla Tor
Nitia Forgeur  Vote_lcapNitia Forgeur  Voting_barNitia Forgeur  Vote_rcap 
I. D. Wadlington
Loki
Jasper Borden
Nitia
Nathaniel Alcard
Johnny Dotson
Liz Carter
Cherry
Morria
Ki van itt?
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (89 fő) Szer. Szept. 25, 2024 1:12 pm-kor volt itt.

Nitia Forgeur

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Nitia
Helytartó
Helytartó
Nitia

Nitia Forgeur  Empty
TémanyitásTárgy: Nitia Forgeur    Nitia Forgeur  EmptyHétf. Május 20, 2013 11:35 am

Nitia Forgeur  Tumblr_m8zv1rmSEV1qfao9g

"A szenvedés száz arcú szörnyeteg. A földi boldogtalanságnak igen változatos formái vannak. Mint a szivárvány, a horizont fölé nyúlik - árnyalatai színpompásak, mint a szivárványé, s bár oly távoliak, mégis meghitten közeliek."

Nitia Forgeur  Adatok_www.kepfeltoltes.hu_

Teljes név: Nitia Forgeur

Alias: -

Nem:

Születési hely, idő: Franciaország, Bordeaux, 1908.08.10. , jelenlegi kor: 103 év

Faj: Homo Sapiens Lamianus

Kinézet: Hosszú, derékra nyúló fekete hullámosabb, dús hajzat. Citromszín, nyílt tekintet, egyenes vonalú közepes méretű orr, hozzáillő enyhén dús, kissé apró ajkak. Kerekebb formájú arca finoman megszélesedik ha mosolyog.
Apró termete van, alig 160 centiméter, de arányossága jól korrigálja méretbeli hiányosságait. Vékony testalkatú, erős végtagú - összességében kellemes látványt nyújt.

Különleges ismertetőjegy: a Slayers Slabhra vérvonal medalionja a nyakában, melyet mindig magán visel 

Öltözködés: leginkább feketét, esetenként vaj-törtfehéret visel, a színeket erősen megveti. Ruházkodására szeret adni, egyszerű edzéshez is ragaszkodik a márkásabb sportruházathoz, mely szépen emeli ki az idomait.

Családi állapot: házas

Érdeklődés: biszexuális

Anyagi háttér: Nem rendelkezik jövedelemmel, sem pedig örökséggel - van megtakarítva 3.000$-ja, és három hetente kap Ansgar Kronbergtől 500-800$-t
Jármű: egy fekete Kawasaki z750-es

Nitia Forgeur  Csalad_www.kepfeltoltes.hu_

Apa: Bernard Forgeur (elhunyt)

Anya: Chloé Betranche (elhunyt)

Testvér(ek): Isaie Forgeur (elhunyt), Odile Forgeur (elhunyt)

Férj: Atharius (Thomas Heince) - vámpír, biztos adatok nincsenek

Nitia Forgeur  Tumblr_mnui6smi6J1qmu70ao1_500

Nitia Forgeur  Halal_www.kepfeltoltes.hu_

Átváltozás: 1927 szeptemberében, nem sokkal a 19. születésnapja után egy vámpír tévedt be abba az étterembe, ahol ő dolgozott mint felszolgáló. A vámpír megkívánva a törkény, naiv s számára káprázatos fiatal nőnövendéket, így még aznap éjjel magának szerezte; Nitia nagybátyját és nővéreit legyilkolta, majd saját fajtája belivé tette; vámpírrá. 

A vámpírt Aiden D. Leavoldnak hívták, mestervámpír, akkor 119 éves volt.

Megnevezés: mestervámpír

Rang: Helytartó

Képesség: Ösztönös tudás és készségek (A karakter képes gyorsan elsajátítani bizonyos készségeket illetve ösztönösen ráérezni azokra)

Mesteri képesség: Fájdalom keltés (Gondolati úton történő nyílt sebek okozása egy másik lényen. A sebek méretét, mélységét, helyét a karakter tetszőlegesen képes befolyásolni)

Hívóállat: Vérfarkas

Vérszomj: Különösen agresszív, türelmetlen és kegyetlen, ha nem ivott eleget. Ködösíteni, korából adódóan rendkívül jól tud, ám ezt a képességét önzősége miatt hajlamos nélkülözni. 

Koporsó: Modern, egyszerű koporsó. A lakrészében található, a falnak támasztva a gardróbja mellett. Belül vörös bársonnyal bélelt, meggyfából faragott dísztelen koporsó. 

Nitia Forgeur  Fegyverek_www.kepfeltoltes.hu_

Szúrófegyverek: Két 25 cm hosszúságú tőr

Nitia Forgeur  Szemelyiseg_www.kepfeltoltes.hu_

Jellem: Folyvást, valamiféle megmagyarázhatatlan instabilitás és őrület lengi körbe. Karizmája egyszerre lehengerlő, s közben rendkívül aggasztó. Szemei átható dominanciában és becsmérlésben fürösztenek, mozgása könnyed és mégis erőt sugárzó. Gunyoros, megalázó szavainak mindig kellő hatása van, következményeikkel pedig mindig számol. A fizikai harc élteti, a vér és csontok találkozása a húson.
Ha kiérdemelt rangját nem képes szavaival megőrizni, előszeretettel folyik bele vérengzős csatába.
Számára nem létezik nemleges válasz.
Vámpírjaival szemben megköveteli a tiszteletet, ám ők az egyedüliek kiknek sorsa és élete felől kezeskedik, és védelmet nyújt számukra. Az elmúlt száz évnyi kárhozat kővé dermesztette emocionalitását, ámbár olykor még képes megenyhülni a maga furcsa módján.
Némelykor beleássa magát a modern kor vívmányaiba - ám hamar rá kell döbbennie, hogy a csúcstechnológiába ha hamar bele is tanul, sosem lesz igazán a kedvenc sportága.

Megközelíthetetlen, betörhetetlen, türelmetlen és agresszív. Maximalizmusát másokra is ráirányítja, ami/aki őt körülveszi, annak tökéletesnek kell lennie.

Intelligens, talpraesett nő lévén aligha kell félteni az irháját - még akkor is, ha fél Erisbourne szíves örömest látná a fejét egy karóra tűzve.

Szeret:
+ harc
+ fegyverek
+ csend
+ magány
+ zivatar
+ tél
+ kéj
+ hazugság, csalárdság
+ féktelenség, zabolázatlanság, makacsság
+ fájdalom okozása
+ függetlenség
+ önállóság
+ régi könyvek, sárgult festmények, bakelitlemezek
+ körmöt rágni
+ düh
+ öblös férfihang
+ VÉR

Nem szeret:
- likánok
- nők, férfiak, gyerekek, emberek
- a világ
- gyengeség
- megalázottság, behódolás
- kényszer
- erős, kellemetlen szag
- életlen vágóeszközök
- rozsda
- sznobizmus
- éles nevetés
- pszichológia, pszichoanalitika
- erőszak
- múlandóság
- kárhozat
- vidám musicelek

Félelmek:
~ Atharius és/vagy Aiden visszatérése
~ Isten
~ végleges halál
~ a kárhozatban való örök lét értelmetlensége

Erősségek:
+ remek harci készség, tudás
+ kiváló logika
+ kitartás
+ akaraterő

Gyengeségek:
- az ellenfél túlzott alábecsülése, elbizakodás
- érzelmileg manipulálható
- hirtelen haragú
- szavahihetetlen

Rossz szokások:
~ köröm rágás
~ káromkodás
~ telhetetlenség
~ türelmetlenség
~ agresszíó

Nitia Forgeur  Tortenet_www.kepfeltoltes.hu_

Erisbourne jelenlegi látképe jobban emlékeztet egy csatornahálózat mélyére, mint egy valódi városra. A gettó egyik panelházából az éjszakai sötét, úgy borul a kopottas épületekre mint maga a dögvész.
Karjaimmal átölelem magam, a karcos üvegen haloványan megtükröződik önnön fizimiskám. Orromban egyre gyérül a kesernyés bőrdzseki, az átható whisky és bűzös cigaretta szaga. Nem akarom elfogadni a történteket. Több mint száz évem volt arra, hogy felnőjek, hogy tanuljak, hogy bölcsebb legyek. Most mégis dacosan próbálom visszaforgatni az időt.
Orrnyergembe dörzsölve felvillannak előttem a képek.
Ahogy bús tengerszínű, viharos szempár mélyed lelkembe. Majd ahogyan végül magamra hagy. Látom magam tarkóra sújtani gyertyatartóval, s végül menekülni, rohanni fejvesztve.
Látom, amint a bőröm alá vésődik egy fegyver, húsom pedig felszakítja. Látom utána ahogy ellenfelem állkapcsa letépődik, s látom miként borítja be meztelen talpam a bordósötét vér.
Érzem nyakamon egy ember bőrének érintését. Szájából alkohol bűze párolgott, és az én szívem egyszeriben megdobbanni látszott.

Aztán feltört egy sikoly valahol a messzi távolból, és az egyszerű kárhozatból lett valóságos pokol. Minden, ami kicsit is élthette halott lelkem, az egyszeriben eltűnt a káosz viharában.
Az ujjaim közt medalionom simogatom. Csizmám talpa alatt olykor megreccsen egy üvegszilánk. Az éter magánytól bűzös, s arcom is üresen mered vissza én rám.
Semmi sem változott. Egymagam vagyok, mint talán mindig is. Most mégis olyan hihetetlenül pocsék az egész...

1908 augusztusa volt, melyben én életet, édesanyám pedig halált lelt. Ha nem nőként jövök a világra, tán ez az egész nem is így történt volna. De a magam sorsára már születésem percétől kezdve rányomtam a fekete bélyeget.
Apám édesanyám a szülőágyon fojtotta halálra. Dühét, hogy harmadszorra is leánynak adott életet képtelen volt fékezni. Keserves sírásom is efféleképp óhajtotta megoldani, ám a szülészbábák tán még az utolsó pillanatban léptek közbe. Franciaországi birtokunk, házunk, állataink mind odalettek mikron apám bitófára került. Nem volt maradásunk sem.
A tengeren túlra küldtek minket, egy távoli, sosem látott nagybácsihoz.

Iker-nővéreim azon nyomban munkára fogta éttermébe. S míg ők szebb, s jobb élet reményét danolászták, addig én nem vágytam jobbra. Nem tudhattam milyen búzaföldeken lovagolni, vagy nyári napon csillámló vizű patak mellé heveredni. Nekem az étterem volt a játszóterem, s az otthonom. Nem sejthettem, hogy van élet az akkor fejlődésben lévő Amerikai városkán kívül is.
Nem úgy nővéreim. S ámbár dacuk bácsikánk ellen hasztalan volt, álmaik s terveik sosem adták föl.

Sóhajtva fordulok el Erisbourne utcáiról. Karom tenyeremmel megdörzsölöm, mint ki fázósan megdidereg, noha effélét hosszú ideje nem érezhettem. Most mégis, amint arra az esős estre emlékezem, gyomromba kúszik a dermesztő félelem, s harag.
Zuhogott. Én akkor múltam alig egy hónapja tizenkilenc. Nővéreim hol az étterem konyhájában, hol a vendégek közt sürögtek. Már akkor én is felszolgálóként dolgoztam. Sosem felejtem el, miféle delejes erővel érkezett meg a férfi. Az ajtóban állt, félhosszú sötét frizurájáról esőcseppek hulltak alá. Szikrázó tekintetével körülkémlelte a helységet, s mintha ajkain belül végignyalta volna fogát.
Öltözete s stílusa, mellyel helyet foglalt egyértelművé tette, hogy tehetős ember. Fiatalnak tűnt, és erősnek. Gyönyörű szépnek láttam őt. Olyan gyönyörűnek, hogy valósággal elvakított.
Fizetéskor csuklómra adott finom csókot, s búcsúzóul viszontlátás üdvét duruzsolt nekem. Elaléltam tőle. Addig nem tudtam mi fán terem a szerelem. Ám mikor hozzám ért hideg bőrével, térdeim megremegtek, szívem zakatolni kezdett, pulzusom megugrott.
Aznap éjjel, az étterem bezárta után álmatlan forgolódtam az ágyamban. Az ismeretlen fiatal férfi nevét találgattam, s szenvedőn sürgettem meg azt az időt, míg újra láthatom őt.

Alig alhattam el, ám a sikoly gerincre markoló volt amire felriadtam.
Kis lakásunk minden szegletét halál szaga járt át. Éreztem, amint kitártam szobám ajtaját, s a sikoly felé rohantam. Két nővérem vérben ázó holtteste volt az első amit megpillanthattam. Szemeim nem hitték el a borzalmas képet. Kifacsart testük, melyet átitatta a halálos vörös, olyan valószerűtlennek tűnt, üveges, semmibe meredő, rémületbe vesző tekintetük pedig sokkolón hatott rám.
Sikoltani akartam. Ám a számra tenyér feszült. Borzasztó erejű.
Állatias, vad hörgést hallottam utoljára mielőtt a nyaki artériámban megéreztem a szörnyű fájdalmat. Aztán elájultam.

Aidennek hívták... és vámpírrá tett. Maga mellé akart társául. Ám azon az esten nem csupán nővéreim s bácsikám ölte meg. Hanem mindama emberségem, naiv s tüzes személyem mely addig én magam voltam.
Sosem tudtam neki megbocsájtani. Együtt élt időnk pedig ott keserítettem meg a számára, ahol csak tudtam.
Egy este azonban nem bírtam tovább ő mellette. Kivéreztettem, s magára hagytam hatalmas kúriájában, melyet képtelen volt mással is megosztani én rajtam kívül.

Menedékemül egészen Erisbournig futottam, abban reménykedve, hogy majd itt megvédenek ő tőle.

Arcomra keserű félmosoly fut.
Akkori naivitásom, a világról való elképzeléseim, az önállóságról kialakított képem alig pár hét lezajlása alatt mind romba dőlt, hála a pokoli Erisbournenek.
Azt hittem, hogyha majd Aidentől megszabadulok, hátra hagyom őt, és a mesebelire formált burok-létét, akkor eddigi szerencsétlen sorsomra is végre valahára lakatot tehetek.
De késői ráébredés volt részemről, hogy a baj forrását én magam hordozom, megszabadulnom tőle pedig nem lehet.

Hiába szereztem rangot, hiába vett magához egy vámpír lányaként, hiába estem szerelembe, hiába valónak látok mostanra mindent - mert összeomlott ami akárcsak egy kis ideig fontos lehetett a számomra.
Férjem, s atyám magamra hagyott.
A leghatalmasabb vészben lettem ismét egymagam, mikor vérdíj került a homlokomra. Hálátlan egy szerep volt, közvetlen azok után, hogy úgy festett az Aidenhez fűződő rabláncaim mind elszakadtak.

Akkor úgy éreztem, a néhai verekedések, a vadászok, a lövöldözések és az ostoba likánok akik egy sikátorban is képesek voltak átalakulni egy szemrebbenés nélkül, csupán terhemre vannak. De mióta Erisbourne utolsó falai is legördültek, visszatekintvén úgy látom, könnyed üdülő volt csupán az eddigi városkép.

Elfordulok az ablaktól, melyen keresztül ezidáig szemléltem a borzalmak szülőanyját, s még utoljára körültekintek abban a lakásban, ahol röpke egy éjszakára úgy halhattam meg, hogy közben nem nyomta súly a lelkemet.
Csizmám orrával odébb rúgok finoman egy kiüresedett whiskys üveget, majd hajamba túrok és elindulok a bejárati ajtó felé.
A küszöbön percekig is nézhettem a kiüresedett panel lyukat, mígnem rá vettem magam a végső távozásra.

Most sem vagyunk másként. Egyedül, mint azelőtt.

Nitia Forgeur  Egyeb_www.kepfeltoltes.hu_

Kezdetben Korbácsként, majd Vérbíraként kaptam rangot, a Város Urának halálát követőn pedig a tanács Helytartónak nevezett ki. S noha, ebbéli szerepem mindössze névleges, így sem kerülhettem el a szúrós tekintetek égetését.

Vérvonal: Slayer Slabhra - A vérvonal tagjainak legtöbbje harcias, domináns, agresszív. Leginkább a fizikai harchoz értenek, így sokuknak nem is szükséges, hogy különösebben intelligensek legyenek.
Különlegessége, hogy a likantrópok ellen heves gyűlöletet táplálnak. Sokkal erőteljesebben küzdenek az alakváltók ellen, mint a többi vámpír, s ennek eredetét talán igazán senki sem tudja.
Egyedül vérállataikkal képesek emberi hangnemet megütni, ám az ellenszegülést tőlük sem szenvedhetik el.

Play by - Amy Lee
Vissza az elejére Go down
I. D. Wadlington
Rendőrfőnök
Rendőrfőnök
I. D. Wadlington

Lakhely : Erisbourne, Lorlake Tower, II/15.

Nitia Forgeur  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nitia Forgeur    Nitia Forgeur  EmptySzer. Jún. 05, 2013 6:58 am

Nagyon jó előtörténet, elfogadom! Lakhelyed a Sziklakastély/Városúr lakrésze (ideiglenesen persze, amíg ki nem túrnak, vagy meg nem tarthatod véglegesre Smile)

Jó játékot, kellemes időtöltést!
Vissza az elejére Go down

Nitia Forgeur
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Erisbourne városa szerepjáték :: Alapok :: Karakteralkotás :: Előtörténetek :: Elfogadott karakterek-
Ugrás: