Erisbourne városa szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Erisbourne városa szerepjáték

Erisbourne városa fórum alapú ingyenes szerepjáték vámpírokkal, likantrópokkal és emberekkel!

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Legutóbbi témák
» EOF - Empire of Fantasy
Annabelle Joyce Thomson - készül EmptyCsüt. Aug. 01, 2013 7:25 pm by Vendég

» Vampire Knight - Revolution
Annabelle Joyce Thomson - készül EmptySzer. Júl. 31, 2013 1:09 am by Vendég

» Roarke von Tessel véres emlékiratai
Annabelle Joyce Thomson - készül EmptyKedd Júl. 30, 2013 8:57 am by Nathaniel Alcard

» Folyópart
Annabelle Joyce Thomson - készül EmptyHétf. Júl. 29, 2013 4:30 am by Nathaniel Alcard

» Rendőrfőkapitányság
Annabelle Joyce Thomson - készül EmptySzer. Júl. 24, 2013 5:20 am by Liz Carter

» Ring of Fire - Sailor Rose
Annabelle Joyce Thomson - készül EmptySzer. Júl. 24, 2013 4:46 am by Loki

» Karakter-bekérő
Annabelle Joyce Thomson - készül EmptyKedd Júl. 23, 2013 6:52 am by I. D. Wadlington

» Miami
Annabelle Joyce Thomson - készül EmptyVas. Júl. 21, 2013 10:49 pm by Morria

» Szörnyek Világa
Annabelle Joyce Thomson - készül EmptyCsüt. Júl. 18, 2013 7:14 pm by I. D. Wadlington

Kiemelt társoldalaink
Annabelle Joyce Thomson - készül 2z4i7av
Top posting users this month
No user
Top posters
Calla Tor
Annabelle Joyce Thomson - készül Vote_lcapAnnabelle Joyce Thomson - készül Voting_barAnnabelle Joyce Thomson - készül Vote_rcap 
I. D. Wadlington
Annabelle Joyce Thomson - készül Vote_lcapAnnabelle Joyce Thomson - készül Voting_barAnnabelle Joyce Thomson - készül Vote_rcap 
Loki
Jasper Borden
Nitia
Nathaniel Alcard
Johnny Dotson
Liz Carter
Cherry
Morria
Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (89 fő) Szer. Szept. 25, 2024 1:12 pm-kor volt itt.

Annabelle Joyce Thomson - készül

Go down 
SzerzőÜzenet
AJ

AJ

Lakhely : Bársonyéj Klánház

Annabelle Joyce Thomson - készül Empty
TémanyitásTárgy: Annabelle Joyce Thomson - készül   Annabelle Joyce Thomson - készül EmptySzer. Május 22, 2013 5:38 am

Annabelle Joyce Thomson - készül A1_2013_5_22_ygjwtg6rcu

"Ha velem játszol, az életeddel játszol"

Annabelle Joyce Thomson - készül Adatok_www.kepfeltoltes.hu_

Teljes név: Annabelle Joyce Thomson

Alias: AJ

Nem:

Születési hely, idő: Boston, 1991. Május 8. (22)

Faj: Homo Sapiens Lycanthrop – hiéna

Kinézet: Hosszú, barna hajamat természetes állapotában ( Néhol kicsit göndör, máshol pedig hullámos.) vagy kivasalva viselem. Általában kiengedve hordom, de néha copfba kötöm a fejem tetejére vagy nagy ritkán valami kifinomult frizurát csinálok magamnak. Szemeim barnák és nagy érdeklődéssel tekintetnek a világba. A bőröm fehér, puha és bársonyos tapintású. Átlag magasságú vagyok, legalább is akikkel eddig össze futottam alig voltak nálam magasabbak. Csinos, formás, nőies testalkattal rendelkezem.

Különleges ismertetőjegy: Egy hangjegyeket ábrázoló tetoválás a bal lábamon, valamivel a csípőm alatt. Ezenkívül még a medálom, amit mindig magamon viselek.

Öltözködés: Ruhatáramban csak a divatnak megfelelő ruhadarabok kapnak helyet. Színben nálam a fekete dominál, valami rikító élénk színnel fűszerezve. A cipők a kedvenceim, tele vagyok magassarkúkkal és a márkájukra is elég kényes vagyok. A kiegészítőket imádom, de nyakláncot csak egyet viselek. A medál rajta, a nevem kezdőbetűje, kidíszítve, cifrázva. Különösebb érzelmi értékkel nem rendelkezik, csupán arra emlékeztet honnan indultam.

Családi állapot: egyedülálló

Érdeklődés: biszexuális

Egészségi állapot: Klausztrofóbia

Vallás: -

Foglalkozás: Orvos

Anyagi háttér: ide kerüljön a karaktered által birtokolt anyagi javak leírása. Mindenféle értékesebb ingó és ingatlan, jármű, illetve a bevételek, vagy takarékszámlák felsorolása összeggel. Ha nem tudod, a karaktered mennyit kereshet egy bizonyos állással, kérdezd a felelős adminisztrátort (Ian)! Egy Erisbourne-i dollár ($) kb. 200 Ft-nak felel meg.

Annabelle Joyce Thomson - készül Csalad_www.kepfeltoltes.hu_

Apa: Gerorge Thomson; elhunyt

Anya: Joyce Parker; 56; jelenleg munkanélküli

Testvér(ek): -

Annabelle Joyce Thomson - készül Telihold_www.kepfeltoltes.hu_

Átváltozás: mikor, hogyan, hol változtál át, ki tett likantróppá, stb. Részletes leírást kérünk: mi történt mikor megkaptad a vérátkot, mit csináltál, hová tartottál éppen; illetve az első átváltozás körülményei; honnan/kitől tudtad meg, mi vagy és mit kell tenned; egy szóval minden az életed -e téren történő megváltozásával kapcsolatban. Ha a karaktered a vérátokkal együtt született, ezt írd be!

Átváltozott forma: a karaktered átváltozott, állati alakja.

Rang: -

Szubmisszív vagy domináns: domináns

Kapcsolat a klánnal: Három éve csapódtam a falkába és örülök, hogy így történt. Természetem miatt nehezen lehet velem kijönni, de ha nem muszáj, nem keresem a bajt. Bízom a tagokban, még ha ők nem is bennem. Eddig nem volt velem különösebb probléma, bár már párszor neki ugrottam egykét klán társamnak.

Annabelle Joyce Thomson - készül Fegyverek_www.kepfeltoltes.hu_

Egy Beretta M9 GBB. Általában nem hordom magamnál, inkább az éjjeliszekrényemben tárolom. Viszont, ha mégis magamhoz veszem, a nadrágom hátuljába rejtem.

Annabelle Joyce Thomson - készül Szemelyiseg_www.kepfeltoltes.hu_

Jellem: Régen, emberként az a lány voltam, akivel bárki szívesen beszélgetett. Aki minden fájdalmát átélte a másiknak és aki önzetlenül szeretett. Tisztelet tudó, engedelmes, becsületes, őszinte és még sorolhatnám. De, megváltoztam. Régi önmagamat azon az estén temettem el, mikor likantróp lettem. Mostanra nem vagyok más, csak árnyéka régi önmagamnak. Ma már nem az a szelíd és gyenge nő vagyok, ki egykor voltam. Önző, manipulatív, kárörvendő, nemtörődöm, makacs, őszinte - s mégis kiváló hazug, jó titoktartó, önfejű, bátor, magabiztos, engedetlen, vad és zabolázatlan vagyok. Szeretem nézni mások nyomorát és szenvedését. Nevezhetsz gonosznak vagy őrültnek, bánom is én. Lényeg, hogy szöges ellentéte vagyok egykori önmagamnak. Még is megtalálható bennem minden akkori tulajdonságom, csak jó mélyen magamba rejtve. Alapvetően kedves és gondoskodó vagyok azokkal, akiket a barátaimnak mondhatok. Az ismeretlenek felé egy magabiztos és határozott nő képét mutatom. Eléggé lobbanékony vagyok, könnyen mérges leszek, ez pedig következményekkel jár. De amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is tűnik a haragom. Nem mondanám magam érzékenynek sem érzelgősnek, mostanában hidegen hagynak mások és saját magam érzései. Nehezen bántódom meg és még nehezebben lehet őszinte mosolyt csalni az arcomra.
Ennél többet nem is mondanék, mert így is eléggé feltárulkoztam. De tény, hogy vannak még ismeretlen tulajdonságaim.

Szeret:
+ Szabadságot
+ Kakaót
+ Bulikat
+ Piálni
+ Munkámat
+ Testi örömöket
+ Sötétséget
+ Gonoszkodni
+ Fájdalmat okozni

Nem szeret:
- Gyávák
- Egoisták
- Rózsaszín
- Nyálas filmek
- Megpróbálnak átverni
- Parancsolnak nekem
- Gyengének titulálnak
- Lenéznek
- Ki akarnak használni

Félelmek:
~ Szerelem
~ Bezártság
~ Bármilyen nyálkás rovar, bogár

Erősségek:
+ Manipulálás
+ Hazudozás
+ Erőfitogtatás
+ Erotika

Gyengeségek:
- Kedvesség (idegenekkel szemben)
- Őszinte mosoly
- Mély érzelmek kimutatása
- Főzés

Rossz szokások:
~ Cigi
~ Piálás
~ Hazudozás

Annabelle Joyce Thomson - készül Tortenet_www.kepfeltoltes.hu_

Múlt (minimum 450 szó)

Annabelle Joyce Thomson - készül Egyeb_www.kepfeltoltes.hu_

Minden, amit a fenti pontokban nem tudtál megosztani.

Ha nincs semmi ilyesmi, akkor AZ EGÉSZ PONTOT TÖRÖLD A KARAKTER ELŐTÖRTÉNETÉBEN! EZ AZ EGYÉB ÉRDEKESSÉGEK NE LEGYEN A TÖRTÉNET ÉS PLAY BY PONTOK KÖZÖTT!!!

Play by - Nina Dobrev
Vissza az elejére Go down

Annabelle Joyce Thomson - készül
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Milan Bregovic (készül)
» Mike Mckinley(készül)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Erisbourne városa szerepjáték :: Alapok :: Karakteralkotás :: Előtörténetek-
Ugrás: