"Ha velem játszol, az életeddel játszol" Teljes név: Annabelle Joyce Thomson
Alias: AJ
Nem: nő
Születési hely, idő: Boston, 1991. Május 8. (22)
Faj: Homo Sapiens Lycanthrop – hiéna
Kinézet: Hosszú, barna hajamat természetes állapotában ( Néhol kicsit göndör, máshol pedig hullámos.) vagy kivasalva viselem. Általában kiengedve hordom, de néha copfba kötöm a fejem tetejére vagy nagy ritkán valami kifinomult frizurát csinálok magamnak. Szemeim barnák és nagy érdeklődéssel tekintetnek a világba. A bőröm fehér, puha és bársonyos tapintású. Átlag magasságú vagyok, legalább is akikkel eddig össze futottam alig voltak nálam magasabbak. Csinos, formás, nőies testalkattal rendelkezem.
Különleges ismertetőjegy: Egy hangjegyeket ábrázoló tetoválás a bal lábamon, valamivel a csípőm alatt. Ezenkívül még a medálom, amit mindig magamon viselek.
Öltözködés: Ruhatáramban csak a divatnak megfelelő ruhadarabok kapnak helyet. Színben nálam a fekete dominál, valami rikító élénk színnel fűszerezve. A cipők a kedvenceim, tele vagyok magassarkúkkal és a márkájukra is elég kényes vagyok. A kiegészítőket imádom, de nyakláncot csak egyet viselek. A medál rajta, a nevem kezdőbetűje, kidíszítve, cifrázva. Különösebb érzelmi értékkel nem rendelkezik, csupán arra emlékeztet honnan indultam.
Családi állapot: egyedülálló
Érdeklődés: biszexuális
Egészségi állapot: Klausztrofóbia
Vallás: -
Foglalkozás: Orvos
Anyagi háttér: ide kerüljön a karaktered által birtokolt anyagi javak leírása. Mindenféle értékesebb ingó és ingatlan, jármű, illetve a bevételek, vagy takarékszámlák felsorolása összeggel. Ha nem tudod, a karaktered mennyit kereshet egy bizonyos állással, kérdezd a felelős adminisztrátort (Ian)! Egy Erisbourne-i dollár ($) kb. 200 Ft-nak felel meg.
Apa: Gerorge Thomson; elhunyt
Anya: Joyce Parker; 56; jelenleg munkanélküli
Testvér(ek): -
Átváltozás: mikor, hogyan, hol változtál át, ki tett likantróppá, stb. Részletes leírást kérünk: mi történt mikor megkaptad a vérátkot, mit csináltál, hová tartottál éppen; illetve az első átváltozás körülményei; honnan/kitől tudtad meg, mi vagy és mit kell tenned; egy szóval minden az életed -e téren történő megváltozásával kapcsolatban. Ha a karaktered a vérátokkal együtt született, ezt írd be!
Átváltozott forma: a karaktered átváltozott, állati alakja.
Rang: -
Szubmisszív vagy domináns: domináns
Kapcsolat a klánnal: Három éve csapódtam a falkába és örülök, hogy így történt. Természetem miatt nehezen lehet velem kijönni, de ha nem muszáj, nem keresem a bajt. Bízom a tagokban, még ha ők nem is bennem. Eddig nem volt velem különösebb probléma, bár már párszor neki ugrottam egykét klán társamnak.
Egy Beretta M9 GBB. Általában nem hordom magamnál, inkább az éjjeliszekrényemben tárolom. Viszont, ha mégis magamhoz veszem, a nadrágom hátuljába rejtem.
Jellem: Régen, emberként az a lány voltam, akivel bárki szívesen beszélgetett. Aki minden fájdalmát átélte a másiknak és aki önzetlenül szeretett. Tisztelet tudó, engedelmes, becsületes, őszinte és még sorolhatnám. De, megváltoztam. Régi önmagamat azon az estén temettem el, mikor likantróp lettem. Mostanra nem vagyok más, csak árnyéka régi önmagamnak. Ma már nem az a szelíd és gyenge nő vagyok, ki egykor voltam. Önző, manipulatív, kárörvendő, nemtörődöm, makacs, őszinte - s mégis kiváló hazug, jó titoktartó, önfejű, bátor, magabiztos, engedetlen, vad és zabolázatlan vagyok. Szeretem nézni mások nyomorát és szenvedését. Nevezhetsz gonosznak vagy őrültnek, bánom is én. Lényeg, hogy szöges ellentéte vagyok egykori önmagamnak. Még is megtalálható bennem minden akkori tulajdonságom, csak jó mélyen magamba rejtve. Alapvetően kedves és gondoskodó vagyok azokkal, akiket a barátaimnak mondhatok. Az ismeretlenek felé egy magabiztos és határozott nő képét mutatom. Eléggé lobbanékony vagyok, könnyen mérges leszek, ez pedig következményekkel jár. De amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is tűnik a haragom. Nem mondanám magam érzékenynek sem érzelgősnek, mostanában hidegen hagynak mások és saját magam érzései. Nehezen bántódom meg és még nehezebben lehet őszinte mosolyt csalni az arcomra.
Ennél többet nem is mondanék, mert így is eléggé feltárulkoztam. De tény, hogy vannak még ismeretlen tulajdonságaim.
Szeret: + Szabadságot
+ Kakaót
+ Bulikat
+ Piálni
+ Munkámat
+ Testi örömöket
+ Sötétséget
+ Gonoszkodni
+ Fájdalmat okozni
Nem szeret: - Gyávák
- Egoisták
- Rózsaszín
- Nyálas filmek
- Megpróbálnak átverni
- Parancsolnak nekem
- Gyengének titulálnak
- Lenéznek
- Ki akarnak használni
Félelmek: ~ Szerelem
~ Bezártság
~ Bármilyen nyálkás rovar, bogár
Erősségek: + Manipulálás
+ Hazudozás
+ Erőfitogtatás
+ Erotika
Gyengeségek: - Kedvesség (idegenekkel szemben)
- Őszinte mosoly
- Mély érzelmek kimutatása
- Főzés
Rossz szokások: ~ Cigi
~ Piálás
~ Hazudozás
Múlt (minimum 450 szó)
Minden, amit a fenti pontokban nem tudtál megosztani.
Ha nincs semmi ilyesmi, akkor AZ EGÉSZ PONTOT TÖRÖLD A KARAKTER ELŐTÖRTÉNETÉBEN! EZ AZ EGYÉB ÉRDEKESSÉGEK NE LEGYEN A TÖRTÉNET ÉS PLAY BY PONTOK KÖZÖTT!!!
Play by - Nina Dobrev